Landmejeriets Oste.

Vores oste laves nu både som nagre og fuldfede, Det vil sige, at vi skimmer fløden fra.

Da alle vores oste er håndlavet dvs. lavet i åbne kar, kan vi heldigvis aldrig love at ostene er ens fra produktion til produktion – der kan være fine varianter af samme ost. Men er det ikke det der gør os anderledes – her er tænkt over hver enkelt ost.

I øjeblikket producerer vi alt hvad vi kan. Da vi har haft udsolgt af visse af vore oste – og det er jo da en succes for os. Men ærgerligt for vore kunder.

Det vil sige, fra vi får mælken i vore åbne kar til du kan få lov til at købe f.eks. en lagret Gouda har den været i forme, presset, saltlage, vandlage, på varmelager, parafineret og så vendt og drejet et utal af gange før den er klar til at spise.

Vi har lige nu følgende oste i produktion:

- Rød dansk Gouda                                 -Gedeoste

- Dansk Emmentaler30+ og 45+      -Rygeost i Brødform

- Svenbo 30+ og 45+                            - Røgeost lavet af Kent Thrane

- Fynbo 30+ og 45+                              - Danbo 30+ og 45+

- Røget brie og almindelige Brie       – Trøffelost

- Friskost med Hvidløg-, Chili- og Krydderblanding